otrdiena, 2013. gada 30. aprīlis

Radošā masa

Pirms svētkiem vajag uzpucēties

Šogad Kritiskajā Masā brauksim ar vēl lielāku jautrību un krāšņumu- uzrīkosim sev velo karnevālu, pie reizes parādot sabiedrībai savu nostāju un mīlestību pret velo kā vislabāko un videi draudzīgāko pārvietošanās līdzekli. Lai mūs redz un sadzird, lai apkārtējiem vairs nerodas jautājumi, kāpēc mēs esam izbraukuši ielās. 

Tāpēc Kritiskās masas dalībnieku iniciēta top šāda darbnīca - Radošā masa, kurā mēs visi kopā izdaiļosim savus ripojošos draugus un paši sevi. Ar tekstiem (lai saprot par ko mēs iestājamies, piem. „Viena mašīna mazāk, jo braucu ar velo!”, „Ar velo braukt ir jautri- pamēģini!” utt.), ar dažādiem zīmējumiem par velo vai kādu citu tēmu, vai vienkārši bez nekādas domas, lai tik ir jautrāk, košāk un pamanāmāk. 

Nosvinēsim šo dienu uz goda, padarot šo braucienu par īstiem svētkiem sev un citiem. Tik jāatceras, ka tikai mēs paši ar savu aktīvo līdzdalību un idejām spēsim radīt un pilnveidot šo braucienu un arī darbnīcu. Neviens neko nedarīs tavā vietā – dari pats vai darām kopā! 

Tā kā tiekamies 11:00 TAKĀ, Miera ielā 10, ar līdzpaņemtiem materiāliem (krāsām, kartoniem, papīriem, karogiem, līmlentām utt.), idejām saukļiem, kostīmiem un tavuprāt visu nepieciešamo, kas varētu lieti noderēt šajā darbnīcā gan tev, gan citiem, un tad jau jautrā gaisotnē gatavosimies Kritiskajai Masai. 

Galvenais – nāc un piedalies! Varēsi uztaisīt sev karogu, izdaiļot sev kreklu, iedvest dzīvību savā metāla draugā, vārdu sakot, ļauj ne tikai velo, bet arī savam radošajam garam izlauzties brīvībā, lai tad uz 13:00 mēs varētu pilnā prieka un svētku ekipējumā doties kopā uz Dailes teātra laukumu, kur mūs gaidīs pārējie velo draugi. 

Nāc un piedalies! Draugiem ar informāciju padalies! (Radošās masas plakāts šeit: http://failiem.lv/u/motuued , tekstu kopē šo pašu vai radi savu)
Vien kopā, katram ieguldot savu darbu un ņemot aktīvu kopdarbību lietās, kaut kas notiks un labāks kļūs.



Radām un ripojam! 


 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru